Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dámy ho doslova hltaly na televizních obrazovkách. Svalnatý blonďáček David Chokachi se proslavil jako záchranář Cody Madison v populárním seriálu Pobřežní hlídka. V lednu oslavil 54 let a oplývá mužným charizmatem.

Chokachi v seriálu randil s Pamelou Anderson i Carmen Electrou, ve skutečném životě to ale není žádný sukničkář a je už osmnáct let ženatý se Susan Brubaker, s níž má dceru Brit Madison.

Chokachi je stále aktivním hercem. V minulosti si zahrál například v mysteriózní sérii Witchblade či v seriálu Pláž Makaha, nejnověji pak v televizním filmu Secrets by the Shore nebo snímku Last Call in the Dog House.

Většina diváků ho má ale beztak spojeného s rolí sexy plavčíka, což mu ne vždy bylo po chuti. Zatímco si ho většina z nás pamatuje jako svalnatého blonďáčka, loni načas změnil image a pod zarostlou tváří byste v něm někdejšího seriálového záchranáře hledali marně. Jak s ním šel čas, si prohlédněte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám