Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Shakira (47) si užívá španělského sluníčka na Pityuských ostrovech, které jsou součástí Baleárských ostrovů.

Na dovolenou vyrazila se svými syny, které má s fotbalistou Gerardem Piquém. Ten se na paparazzi snímcích neobjevuje vzhledem k tomu, že hraje ligové zápasy za svůj tým FC Barcelona, a tak si nyní moc odpočinku neužije.

Shakira na pláži předvedla své štíhlé tělo ve žlutých bikinách. Po chvíli se ovšem znovu zahalila do dlouhého černého trička.

Zpěvačka tráví se syny Milanem (9) a Sashou (7) většinu svého času. Loni se svěřila s kuriózním zážitkem z procházky se starším synem - v parku v Barceloně potkali pár divokých kanců. Shakira následně ukázala zničenou kabelku, kterou jí kanci chtěli odtáhnout do lesů.

„Chtěli mi vzít kabelku, kde jsem měla i svůj mobil, a utéct s ní. Všechno zničili. Milane, jen všem řekni, jak se maminka postavila divokému kanci,“ pronesla tehdy ve videu na Instagramu.

V Barceloně nejde o tak výjimečnou situaci, napadení kanci tam lidé hlásí už roky. V roce 2016 přijala španělská policie přes tisíc telefonátů o napadení psů, bránění v dopravě a pohybu zvířat v centru města.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám