Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší hvězda seriálu Pobřežní hlídka Carmen Electra už patří mezi padesátnice. Sympatická blondýnka, jež se nikdy nebála svlékat, má stále početnou fanouškovskou základnu. Diváci ji znají nejen jako atraktivní plavčici v červených plavkách, jež byla nástupkyní slavnější Pamely Anderson, ale také z komediální hororové série Scary Movie či filmu Sexuální praktiky pozemšťanů.

Kromě herectví se neúspěšně snažila prosadit také coby zpěvačka. Carmen je známá také díky nahým snímkům pro Playboy a další pánské magazíny.

Na společenských akcích často provokovala v odvážných modelech a sekne jí to dodnes. Žhavé fotky ostatně zveřejňuje na sociálních sítích jako na běžícím pásu.

Atraktivní herečka byla dvakrát vdaná. Sňatek s kontroverzním basketbalistou Dennisem Rodmanem v Las Vegas jí vydržel jen několik dní, než ho anulovali. Několik let pak strávila v manželství s kytaristou Red Hot Chili Peppers Davem Navarrou, ale ani tento svazek herečce nevyšel.

Ač randila s celou řadou známých i neznámých mužů, momentálně je oficiálně nezadaná, čemuž se ani nechce věřit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám