Hlavní obsah
Článek

Od doby, kdy Dana Batulková (53) se svým tanečním parťákem Janem Onderem (26) zvítězili ve třetí řadě StarDance, uplynulo již hodně vody. Sympatická dvojka spolu ovšem i po třech letech tančí jako o život. A nutno přiznat, že Dana vypadá na svůj věk vskutku výtečně. Málokdo by jí hádal její skutečný věk. Na parketě vypadá jako rozverná holčička. „Dana je skvělá. Má vynikající pohybovou paměť, takže naše sestavy stačí před vystoupením vždy jen zlehka oprášit,“ pěje na svou taneční partnerku ze StarDance chválu Honza, který tančí nejen na soutěžích, ale také tanec vyučuje: „ Začal jsem ve spolupráci s výživovou poradkyní provozovat speciální taneční hubnoucí kurzy a máme nabito.“

Hvězdy třetí řady StarDance mají za sebou v rámci letošní plesové sezóny například vystoupení na Plese Hlavního města Prahy v Obecním domě. Uplynulý víkend tančili na Plese města Loket. Fotky z tréninku můžete vidět v naší fotogalerii.

Čas na sebe si Honza s Danou ovšem najdou i během roku. Rýsuje se dokonce další spolupráce. Vypadá to, že se Honza s Danou potkají na divadelních prknech. „Kateřina Macháčková napsala ke stému výročí potopení Titanicu divadelní hru, kde bych si měla zahrát kabaretní umělkyni. Honzík tam se mnou bude mít taneční číslo, můj syn Kuba ke hře bude skládat hudbu,“ pochlubila se nám Dana, která na divadelních prknech v současnosti září například ve hře Holky z kalendáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám