Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) promluvila o finanční krizi svého manžela Pepy Kokty a také o prodeji luxusního bytu v centru Prahy. Ten se snaží prodat za 21 miliónů.

"Máme syna čtyři roky a stejnou dobu se snažíme byt prodat. Rozhodli jsme se, že nechceme všechno živit, protože nemovitostí máme několik a člověk ani už pak neví, kde má domov. Byt prodáváme za 21 miliónů, ne za 80 jak někde psali," řekla Super.cz Partyšová.

"Je to manažerský byt, který byl rekonstruovaný ještě před tím, než ho můj muž pořídil. Vůbec není rodinný a my bychom ještě jedno dítě chtěli," vysvětluje moderátorka a zároveň přiznává, že finančně si s manželem momentálně nevedou nejlépe. Přiznala, že její muž přišel o desítky miliónů.

"Krize se dotkla i naší rodiny. Pepa na akciovém trhu přišel o velký peníze. Ale zase díky mému muži jsem zjistila, že peníze nejsou prostředníkem k úplnému štěstí. Jsou potřeba, ale znám i lidi, kteří jich mají strašně moc a šťastní nejsou," upřesňuje a přes kameru Super.cz svému muži vzkazuje. "Pepo, miluju tě i bez peněz."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám