Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) exkluzivně prozradila Super.cz, že rozvod je na spadnutí a cesta zpět k manželovi Vaškovi Bendovi není.

Dlouho se mluvilo jen o odloučení a herečka se snažila manželství zachránit a rozvodu předejít. Nyní je ale vše jinak. Rozvod definitivně bude!

"Žádost o rozvod je podána a musím již říct, že cesta zpět není. Je to definitivní," řekla Super.cz herečka. Dokonce už prý bolest z konce manželství pominula a herečka se nové lásce nebrání. Žije s mladým prodejcem aut Michalem Topolem a září štěstím. "Jsem moc spokojená. Víc bych neprozrazovala," přiznává s úsměvem.

Zároveň dodává, že péči o děti mají s manželem vyřešenou. V péči je má Alice, Václav Benda je smí vídat, kdy chce. "Rozhodně mu nedělám žádné problémy a může Aličku i Vašíka vídat jak se mu chce. Děti za náš rozchod nemůžou a milují maminku i tatínka," dodala populární herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám