Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historicky jediná česká nejkrásnější dívka Evropy Monika Žídková (34) se po dlouhé době objevila na veřejnosti. S manželem Petrem Brzeskou a dvěma dětmi Nikolou a Davidem žije na Moravě v Kravařích a do Prahy jezdí zřídkakdy.

"Cesta mi trvala pendolinem čtyři hodiny a po akci zase jedu domů. Jezdím do Prahy minimálně a většinou jen kvůli práci. Tentokrát mě pozvala moje kamarádka Lucka Salamé, tak jsem si řekla, že po dlouhé době pozdravím známé," řekla Super.cz Žídková na degustační akci v hotelu Augustine.

Monika vypadá stále velmi mladistvě a drží si i štíhlou linii. "Už to není co bývalo. Dietám moc nedám a ani tomu cvičení. Vždycky po Vánocích trochu začnu a zase mě to rychle přejde," směje se Žídková, která i po sedmnácti letech od svého triumfu je stále nejoblíbenější Miss historie a pravidelně vyhrává mezi královnami krásy anketu popularity.

Modelingu už se věnuje výjimečně. Přijímá nabídky na focení a kampaně, přehlídky už prakticky nechodí. "Už patřím do modelingového důchodu. Občas u nás na Moravě něco moderuju nebo produkuji a určitě se nevyhýbám ani kampaním. Určitě nabídky neodmítám," dodala Žídková.

Reklama

Další články

Načítám