Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kamery nečekala, ale přesto rozdávala úsměvy. Herečka Jitka Čvančarová přišla jako jedna z patronek akce Dětský čin roku předat oceněným dětem diplomy a dárečky. S pořádající organizací spolupracuje už spoustu let stejně jako s Debrou a UNICEF, kde je také patronkou.

Právě charitě se aktuálně Jitka věnuje nejvíc. "Dotočili jsme pokračování seriálu Černé vdovy, takže mám víc času," upřesnila Jitka. Obě její srdcové neziskovky se momentálně věnují zejména pomoci Ukrajincům. "S Debrou řešíme právě dětské pacienty s epidermolýzou. Převezli jsme několik rodin s dětmi, které potřebují akutní péči. Někteří tady zůstali a sháněli jsme jim bydlení, jedna rodina pokračovala do Berlína, kde mají příbuzné. A UNICEF pracuje přímo v terénu na hranicích," upřesnila Jitka.

"Myslím, že od toho 24. února se nikdo pořádně nevyspal. Ani my ne," míní Jitka, která v zápalu práce neřešila ani líčení. A musíme říct, že i tak vypadala skvěle, dokonce i mladší. Za poklonu nám Jitka poděkovala a slíbila, že bude takhle chodit častěji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám