Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobnost Tomáše Řepky (50) a Vlaďky Erbové (42) s Davidem (48) a Victorií (50) Beckhamovými je zase o něco větší. Českou dvojici spojuje s tou britskou nejen stejná profese, láska ke všemu luxusnímu a tvorba potomků, ale navíc vlastní naprosto totožný kočárek.

„Je to docela úsměvná náhoda. Prvoplánově mi nešlo o to, abychom měli stejný kočár. Vyplynulo to ze situace," vysvětluje s úsměvem na rtech Erbová, která si kočár o víkendu vybrala v obchůdku s dětským zbožím v Hostivicích. „Majitelka obchodu měla pro mě vybraných hned šest kočárů. Po konzultaci jsme se shodly, že tenhle bude nejvíce vyhovovat mým potřebám," říká Erbová, která si chválí, že její kočár váží jen osm kilogramů a snadno s ním bude moci jezdit, stejně jako partner Tomáš Řepka, tak i šestiletá dcera Viktorka. „Ve výběru mě utvrdila černobílá kombinace. Byla to jasná volba," říká Vlaďka.

Pověrčivá těhulka nechce kočárek zatím pod vlastní střechou, a tak zůstává uskladněný v obchodě. Majitelka obchodu jí ho prý přiveze rovnou do porodnice až po porodu, který je odhadován na 20. března.

Reklama

Další články

Načítám