Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taron Egerton (32) po šesti letech ukončil vztah s přítelkyní Emily Thomas, tvrdí zdroje blízké páru. Z hercova Instagramu zmizely společné snímky s krásnou asistentkou režie a Taron už prý dokonce hledá novou lásku na randící aplikaci.

Dle zdrojů to páru neklaplo, protože si nezvládli sladit rozvrhy a odcizili se. „Taron i Emily byli v posledním roce nesmírně vytížení. Rozchod pro ně nebyl jednoduchý,“ uvedl zdroj pro deník The Sun s tím, že se herec nebrání novým známostem.

Taron ani Emily se k rozchodu zatím nevyjádřili, nerozešli se ale poprvé. Rozchod ohlásili v roce 2018, po čtyřech měsících ale vztah obnovili. V době rozchodu byl Egerton spojován s moderátorko Kirsty Gallacher.

Egerton kompletně zrušil svou účast v divadelní hře Cock v londýnském divadle Leicester Square Theatre. Údajně z osobních důvodů, předcházel tomu ale kolaps přímo na jevišti.

K tomu došlo začátkem března a mohl za něj covid, jak se později ukázalo. V roli Tarona okamžitě zastoupil Joel Harper-Jackson, který ho nahradí i ve zbylých představeních.

Reklama

Další články

Načítám