Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (49) o víkendu s velkou pompou oslavila 48. narozeniny a samozřejmě se dočkala přáníček nejen na oslavě, ale i skrze sociální sítě.

Přes ně jí popřál i manžel David, který si v záplavě společných fotek neodpustil přidat fotku, kde je Victoria zezadu ve cvičícím úboru. V komentáři s emotikonou broskvičky dal jasně najevo, kterou část jejího těla má nejradši. Není to poprvé, kdy na zpevněné pozadí své ženy upozorňuje, opěvoval už ho několikrát.

K narozeninám se jí také dostalo krásného přání od její blízké kamarádky, herečky Evy Longorie (49). „Všechno nejlepší k narozeninám jedné nejvěrnějších, nejzábavnějších, nejkrásnějších, nejchytřejších, ale také nejveselejších kamarádek, jaké si jen člověk může přát. Neustále mě inspiruješ k tomu být lepší tím, že jsi úžasným příkladem skvělé matky, manželky, dcery, sestry, obchodnice i přítelkyní. Miluju tě, zlato.“

Oslavu narozenin jako překvapení připravil její kamarád David Grutman na Floridě a Beckham na ni dorazila v doprovodu svého manžela, syna Romea, Cruze a dcery Harper.

Módní návrhářka na sebe oblékla bílý kostýmek z vlastní kolekce, který se prodává za 66 tisíc korun. Jak jí to v něm slušelo, se můžete podívat do galerie níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám