Hlavní obsah
Článek

Za úpravy těla i obličeje už utratila víc jak 5,6 milionu korun, aby se přiblížila k vizáži panenky Barbie. Bývalá zdravotní sestra z Austrálie Tara Jayne ale stále nemá dost a touží po dalších procedurách.

Listu The Herald Sun řekla, že chce o další dvě velikosti zvětšit poprsí, plánuje také lifting obličeje, úpravu nosu, aby ho měla jako kreslená postavička víly Zvonilky, a lifting zadku. Také by si chtěla nechat upravit tvar očí, stejně jako jejich barvu.

Už teď má přitom za sebou opravdu dlouhý seznam chirurgických zákroků, jež jako pacientka podstoupila: pětkrát byla na úpravě poprsí, nos jí předělávali šestkrát a pravidelně dochází na botox a výplně v obličeji. Dle svých slov není na operacích závislá, jen chce být tou nejlepší verzí sebe samé.

„Myslím, že byste se neměli stydět za něco, co vám dělá dobře. Mým cílem je vypadat plastikově, ani ne opravdově. Umírám touhou po dalších operacích,“ přiznala třiatřicetiletá Australanka.

Kritika jejího zevnějšku prý není na místě. „Nikomu těmi procedurami neubližuji, neříkám lidem, aby na ně také šli, jednoduše dělám něco pro sebe, po čem se cítím dobře,“ dodala.

Také svěřila, že by se ráda zúčastnila reality show The Celebrity Apprentice, v níž hvězdy soutěží v různých podnikatelských výzvách, výtěžek jde vždy na charitu. Byznys a charita jsou dle slov Jayne její dva velké koníčky.

Reklama

Další články

Načítám