Hlavní obsah
Článek

Kvůli rodičovství Markéta Plecháčová (38) na čas opustila svět šoubyznysu a věnuje se zejména rodině, tedy manželovi, Janu Plecháčovi, který je úspěšným designérem, a svým dvěma dětem synovi Maxovi (5,5) a dcerce Avě (3).

Před mikrofon se ale zpěvačka hned tak nevrátí. Na vernisáži výstavy jedenácti fotografů Mezi nebem a peklem, v kostele sv. Tomáše v Praze, se pochlubila těhotenským bříškem. Super.cz pak potvrdila radostnou zprávu, že čeká třetí dítě.

Bývalá členka hudebního dua Verona už je v otázce mateřství zkušená, a tak má představu o třetím porodu. „Ráda bych i tentokrát dojela porodit do porodnice v Roudnici nad Labem, které jsem stále patronkou,“ říká Markéta, která si s partnerem pohlaví miminka opět nenechala prozradit. „Termín je už za pár týdnů, na začátku června,“ prozrazuje.

Díky dvěma dětem se zatím nemá čas se hudbě nebo jiné kreativní činnosti věnovat.

„Jsem maminkou na plný úvazek a v následujících měsících, a nejspíš i letech se to zřejmě díky dalšímu přírůstku nezmění. Tohle intenzivní rodinné období si ale užívám a jsem moc ráda, že mohu být doma a starat se o rodinu, naplňuje mě to velikým štěstím a láskou,“ řekla nám Markéta.

Jak jsme již v článku uvedli, těhulka se naposledy objevila na veřejnosti na zahájení výstavy, která má charitativní podtext. Na akci zpěvačka dorazila hlavně kvůli fotografovi Josefu Rafaelovi. S jedním z vystavovatelů totiž dlouhá léta fotili fotky pro duo Verona.

„Josef mě při té příležitosti rovnou párkrát zvěčnil a vznikly hezké fotky a s nimi přikládám i aktuální zprávu,“ dodává Markéta Plecháčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám