Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Roden (61) a jeho švagr Ernesto Čekan si spolu zahráli ve filmu. Je to teprve podruhé, co se před kamerou setkali, a to ve snímku Promlčeno Roberta Sedláčka.

„Nevzpomínám si, že by se mi v nějakém filmu nelíbil. Je to vynikající herec a určitě i kvalitní člověk. Jsem rád, že hraju ve stejném filmu jako Karel,“ uvedl Čekan na konto Rodena, jenž si vzal za ženu jeho sestru Lauru. Do kin snímek zamíří 28. dubna.

V Česku nezvyklé jméno Ernesto herci dala maminka původem z Uruguaye, jeho druhým jazykem je španělština. Jako malý často jezdil na prázdniny do Mexika, nějakou dobu v Latinské Americe i žil.

„V Mexiku jsem žil rok jako dítě a pak jsem tam jezdil za tátou, který tam pracoval, na prázdniny. V době, kdy jsem tam jezdíval, tak Mexiko bylo rozhodně nebezpečnější než tady,“ vzpomíná.

Obzvlášť večery prý byly nebezpečné. „Když jste jel autem, musel jste být úplně zavřený a večer se ani nedoporučovalo stavět na červenou. Chodilo se jen po širokých osvětlených ulicích,“ uvedl. Jak dále vzpomíná na Mexiko, si poslechněte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám