Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Na české hory a do lázeňských destinací se s internetovým slevovým kupónem vydávají tisíce lidí. Velký objem prodaných slevových pobytových kupónů pomáhá tlačit ceny na historické dno. Slevy dosahují až 85 %. Provozovatelé hotelů nelení a podporují zájem lidí speciálními nabídkami na masáže nebo degustační večeře zdarma. Výběr těch nejlepších pobytových slev najdete na srovnávačích slev. Jedničkou mezi slevovými srovnávači je portál SlevyDnes.cz, který zobrazuje denně přes 400 ověřených pobytových nabídek se slevou.

3 denní balíček služeb včetně polopenze v Krkonoších za skvělých 690 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Javor se nachází v horské vesničce Malá Úpa, přezdívané „klenot Krkonoš“, pouhých 7 km od vrcholu Sněžky. Z hotelu lze dojet do nedalekého Relaxparku v Peci pod Sněžkou, do ZOO ve Dvoře Králové nad Labem. Součástí nabídky jsou snídaně formou švédských stolů, večeře, kulečník, fotbálek, slevy na konzumace na baru, masáže a hotelový minibus. Pokoje jsou vybaveny Wi-Fi připojením.

Nejluxusnější relaxační pobyt na trhu včetně 16 wellness procedur! 4* hotel v Karlových Varech!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel zasazený v okolní nádherné přírodě a ležící pár minut od karlovarské kolonády nabízí bohatý balíček wellness procedur pro 2 osoby na 3 dny. Součástí nabídky jsou kromě koupelí, masáží, zábalů, oxygenoterapie a mnoho dalšího lahodné 4chodové večeře či bohatá snídaně formou teplého a studeného bufetu. Luxusní pokoje a prostředí umožňují i za malý příplatek pobyt domacích mazlíčků, děti do 3 let mají pobyt zdarma, děti do 12 let za poloviční cenu. Jedinečný poměr ceny a kvality služeb!

Trendem lednových dnů jsou zeštíhlovací programy, jednu z nejefektivnějších cest představují superlevné vibrační plošiny.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vibrační plošiny umožňují nejen zhubnout, ale i vytvarovat postavu. Velkou výhodou je zde takřka nulový nárok na aktivní účast zákazníka, není nutné se převlékat, ani sprchovat. Plošiny jsou tak ideální například i pro lidi s nadváhou, pro které klasické cviky mohou znamenat zdravotní komplikace. Při cvičení dochází také k podpoře krevního oběhu a nárůstu svalové hmoty. Spolu s velmi nízkou cenou tak vibrační plošiny získávají na popularitě u stále většího počtu zájemců.

Nádherná dovolená pro DVA ve světoznámých slovenských Piešťanech za poloviční cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou dovolenou nabízí hotely s nádhernými pokoji umístěnými v centru tohoto skvostu mezi lázněmi. Součástí nabídky je například volný vstup do wellness centra (různé typy saun, vířivka, venkovní vyhřívaný bazén). Samozřejmostí jsou stylové restaurace, kavárna, masáže, zábaly, manipedi a další. Na vyžití je k dispozici nedaleké Ski Centrum Kálnica, aquapark, kino, divadlo. Skvělým tipem pro zpestření může být návštěva hradu Čachtice, proslaveného filmovým eposem Báthory!

Nejprodávanější novinka roku, revoluční nanopodložka na mobil, brýle, GPS. Chytne a nepustí za neuvěřitelných 30 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou slevu 78 % má nyní vpravdě revoluční výrobek. Nanopodložka vyrobená z nanomateriálu se speciálním povrchem umožňuje odložit jakýkoli předmět, který se přichytí a „odlepit“ lze pouze s vynaložením mírného úsilí. Při zašpinění lze opláchnout teplou vodou a podložka opět lepí jako nová. Ideální doplněk do auta i k ostřejší jízdě, do kanceláře či domácnosti. Lehké předměty udrží i vzhůru nohama!

Další články

Načítám