Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) se rozhodně nestydí hovořit o svých intimních partiích. A to ani před kamerami. V rodinné reality show Kardashianovi, která odstartovala ve čtvrtek na Hulu, se nepokrytě rozpovídala o body z dílny značky její sestry Kim, které jí prý vůbec nezakrylo, co mělo.

„Víte, jak si ze mě pořád utahujete, že mám větší vaginu než ostatní?“ dala se do rozhovoru s nejstarší Kourtney, nedbaje mužů, kteří seděli u vedlejšího stolu a hned se ohlédli.

Khloé si postěžovala, že body značky Skims nemělo v rozkroku dostatek materiálu, který by zakryl, co je třeba.

V epizodě také konečně prozradila, jak to má s nevěrným otcem své dcery True. Poslední nevěra Tristana Thompsona vyšla najevo koncem loňského roku. Z aféry dokonce vzešel syn. Khloé se nechala slyšet, že je basketbalista odhodlaný získat ji zpátky, několikrát týdně chodí na terapie, a dokonce podstupují párovou terapii společně.

„Každý den se mi snaží dokázat, že se změnil a můžu mu věřit, ale už jsme tím prošli tolikrát, že se radši držím zpátky,“ nechala se slyšet prostřední z klanu.

Společnou budoucnost sice nevyloučila, ale prozatím se prý oba soustředí hlavně na výchovu čtyřleté dcerky True.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám