Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rita Ora (33) už se nemůže dočkat léta. Určitě už má připravený šuplík plný nových bikin, aby mohla zásobovat své fanoušky novými sexy snímky.

Už nyní je potěšila fotkami v černých bikinách, a také v jednodílných plavkách se zvířecím vzorem. V těch dokonce pořídila fotky pod vodou, kde hrál hlavní roli její sportem vypracovaný zadeček. Plavky měly takový zářez, že jej odhalila celý.

Zpěvačka byla před nedávnem na výletě v Utahu s kamarádkou Kate Moss a jejím přítelem Nikolaiem von Bismarckem. Rita s sebou nevzala svého přítele Taiku Waititiho, ale doprovod jí dělala sestra Elena. Zde společně lezli po skalách, podnikali dlouhé túry, ale měli čas na lenošení v bikinách na člunu.

Ora poslední dobou zase pravidelně dochází do studia, kde připravuje nové písně. Naposledy koncem loňského roku vydala píseň Follow Me ve spolupráci s hudebníkem Samem Feldtem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám