Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) je profesionální zpěvačka, ale i pro ni byl zpočátku oříšek, když dostala za úkol proměnit se ve svého kolegu Pavla Vítka (61). V osmé epizodě show Tvoje tvář má známý hlas se o to ale pokusila a výsledek se líbil i samotnému Vítkovi.

Ten si finále songu Mám rád vůni tvý kůže zazpíval společně s Absolonovou, které tak trošku pomohl. Není divu, že byla porota v čele s Jakubem Kohákem nadšena.

„Monika je výborná zpěvačka a já jsem poctěn, že zpívá můj hit. Byl jsem velmi zvědavý, jak se toho ujme, a velmi mile mě překvapila, protože vychytala všechna různá gesta, mimiku i mou chůzi,“ rozplýval se nad uměním Absolonové, z jejíž proměny byl celý paf.

„Viděl jsem vlastně sám sebe před mnoha lety. Ještě bych chtěl říct, že naprosto obdivuji dřinu a úsilí všech soutěžících, není to jednoduché, takže klobouk dolů a všem držím pěsti,“ vysekl všem účastníkům Tváře poklonu oblíbený zpěvák. Na ukázku se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám