Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vanda Wolfová (40) přivedla v pondělí na svět třetí dítě Richarda Müllera (50). Česká přítelkyně slovenského zpěváka i malý Markus jsou v pořádku. Müller se o radostnou zprávu podělil s fanoušky ráno na sociální síti. „Oznamuji vám všem, drazí přátelé, že dnes ráno v 8:58 se narodil syn Markus! Váš Richard,“ napsal zpěvák.

Kromě Markuse má Müller syna Filipa a dceru Emu s bývalou manželkou moderátorkou Soňou Müllerovou. „Teď to vnímám jinak. První děti přišly na svět asi před dvaceti lety. Byl jsem mladý a méně zkušený. Teď je to zcela nový pocit. Mám mnohem větší strach a větší pocit odpovědnosti,“ uvedl zpěvák deníku Plus jeden deň.

Müller si podle vlastních slov kromě kojení troufá na všechny povinnosti kolem dítěte. „Já byl první, kdo koupal Filipa. Věřím, že jsem to ještě nezapomněl. Budu fungovat tak, jak se na dobrého otce patří,“ uvedl zpěvák.

Březnové a dubnové koncerty si naplánoval tak, aby byl každý týden několik dní doma. „Dítě bude v mém životě dominantní. Soukromý a pracovní život si proto zorganizuji tak, aby netrpěla ani jedna strana,“ dodal Müller.

Ivan Vilček, Právo

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám