Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete si užít valentýnskou noc plnou vášně? Nebo potěšit svůj protějšek netradičním intimním dárkem, který si užijete oba? Překvapte! Na tuzemském trhu jsou k dostání inovované přípravky z řady Erectan®, které zajistí dokonalé vzrušení obou partnerů.

Exclusive intim gel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lubrikační gel na vodní bázi vás okouzlí originální svůdnou vůní a perfektním vzhledem. V luxusní tvrzené krabičce se stříbrnou ražbou najdete Exclusive intim gel, plněný do stříbrného airless flakonku. U mužů podpoří pevnou a dlouhotrvající erekci, ženy vedle dokonalé lubrikace ocení vzrušující stimulaci. V ČR vyvinutý a vyráběný Exclusive intim gel zakoupíte ve vybraných lékárnách nebo v e-shopu Erectan.cz diskrétním dodáním do 24 hodin.

Erectan® 400 mg

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle výzkumu agentury STEM/MARK trpí v České republice 54 procent mužů ve věku 35–65 let určitým stupněm erektilní dysfunkce (ED). Doplněk stravy Erectan® 400 mg obsahuje unikátní kombinaci pěti tělu vlastních aminokyselin s příznivým vlivem na tvorbu oxidu dusnatého, který je hlavním mediátorem erekce. Vše zcela přirozenou cestou a bez nežádoucích účinků. Erectan 400 mg je k dostání ve vybraných lékárnách nebo v e-shopu Erectan.cz po 8 a 20 tobolkách. Přejeme krásného Valentýna!

Další články

Načítám