Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předchozí desku jim křtila Lucie Borhyová (46), poslední Jiřina Bohdalová (92) a tuhle metu už zřejmě Jan Kopečný (34) a Petr Ryšavý, kteří mají společnou kapelu Botox, nepřekonají. "Sami jsme nečekali, že to přijme, bylo to pro nás zadostiučinění za práci, kterou se snažíme odvádět. Výš už nikdo moc není a Karla Gotta (†80) už bohužel pozvat nemůžeme," shodli se mladí muži.

Koncertování se oběma zpěvákům, které můžeme vídat i na muzikálových pódiích, konečně zase rozjelo. "Jako odměnu po covidové pauze jsme dostali velké festivaly a v létě pojedeme skrz celou republiku. Opravdu jedeme ty největší festivaly, které v Čechách jsou, termíny se dají najít na našich stránkách," upřesnil Kopečný, kterého budeme nově vídat i v připravovaném muzikálu Slunce, seno, jahody v Hudebním divadle v Karlíně.

Ostatně právě na muzikálovém soustředění ve vinařství v Zaječí jsme se s oběma zpěváky setkali.

"Já ho jenom kontroluju, protože mi jeho máma řekla, abych jel s ním, aby nedělal žádné klukoviny, kdyby se náhodou opil z vína," smál se Petr Ryšavý. "A proto s sebou bral kytaru a budeme hrát až do rána," dodal Jan Kopečný.

S oběma se mohou pravidelně setkávat i televizní diváci na obrazovkách. Honzu teď vídají v ZOO, kde hraje hodně negativní postavu expřítele Viki, tedy Evy Burešové (30). "Je to opravdu hajzl, postava, se kterou se úplně nemůžu sžít, ale každý herec má v sobě nějaké démony a z toho těžím," svěřil.

Petrovou doménou jsou spíše kladné postavy. Jednou z nich byl ajťák v seriálu Modrý kód. "Teď nebudu nic konkrétního prozrazovat, ale zase mě budete vídat. A role to bude opět kladná," upřesnil.

Reklama

Další články

Načítám