Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdná dvojice Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) procházejí podle amerického plátku National Enquirer a několika webových serverů velkou krizí. Sedmiletý vztah dostal ránu poté, co Johnnyho Deppa (48) s Jolie ze společného sexu obvinila samotná Deppova žena Vanessa Paradis (39). Právě tato skutečnost má být důvodem i jejich rozpadajícího se manželství.

K poměru mezi Jolie a Deppem mělo dojít před dvěma lety během natáčení filmu Cizinec, ve kterém si oba herci střihli hlavní role. Angelina má přitom k románkům z filmového placu blízko, stejně se seznámila například i s Pittem, a to díky snímku  Mr. & Mrs. Smith.

O nevěře svého muže s jednou z nejatraktivnějších hereček světa nepochybuje zpěvačka a herečka Vanessa Paradis, která se tak po 14 letech a dvou společných dětech rozhodla od Deppa odejít. Přesvědčená o jejich poměru není jen Paradis, ale nepřímo jej potvrdil i jiný zdroj, který uvedl, že Jolie s Deppem během natáčení neustále brouzdali po place i po zákulisí a něčemu se smáli.

Brad s Angelinou navíc údajně v poslední době navštěvují partnerskou poradnu. Stane se pravděpodobný románek těchto dvou dlouhodobě zadaných herců nakonec důvodem rozpadu obou partnerství, která byla až do nedávna považována za jedna z nejpevnějších v Hollywoodu?

Reklama

Další články

Načítám