Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Dvořáková alias DJ Lucca vynesla znovu své sytě růžové boty. V těch zaujala už v pořadu Prostřeno, kde se při návštěvě jiného účinkujícího nebyla ochotná vyzout. Nepřesvědčila ji ani nová podlaha.

Že se na návštěvách nemá vyžadovat vyzutí hosta, poté řekl i mistr etikety Ladislav Špaček. Nešlo tak o faux pas Lucie, ale pana domácího.

"Blbě se zouvají a nazouvají. Pan domácí mě nakonec kvůli nové podlaze přenesl. A až pak vyšlo najevo, že jsem měla pravdu. Já bych se nezula, naboso bych tam nebyla. A ani pedikúru jsem neměla," řekla Super.cz Lucie Dvořáková.

Boty jsou její oblíbené. Ale jen na společenské akce. "Na normální nošení to není vůbec. Nejsou vůbec pohodlné. Na akce jsou hezké, výrazné, musím je vynosit, dokud budou špičky v módě," usmívá se Lucie, která na Playboy party ukázala i opálené tělo z dovolené na Seychelách.

"Byli jsme tam s manželem a dětmi už počtvrté. Máme tam možnost dobrého výhodného ubytování. Líbí se nám tam. Byli jsme rádi, že jsme všichni odjeli a měli jsme konečně na sebe čas," dodala dýdžejka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám