Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patřila k nejslavnějším pin-up modelkám, její plakáty znají fanoušci po celém světě. Vrcholu popularity dosáhla v 80. letech, kdy byla oblíbenou modelkou ze třetí stránky deníku The Sun a také jednou z nejfotografovanějších Britek vůbec. Samantha Fox 15. dubna oslavila 56. narozeniny.

Z modelky se postupem času stala zpěvačka, kariéru Samantha nakopla singlem Touch Me (I Want Your Body), který vydala v roce 1986 a stal se senzací. Ještě téhož roku vyšlo její první studiové album Touch Me, následovaly desky Samantha Fox a I Wanna Have Some Fun.

V roce 1995 se Fox při příležitosti pětadvacátého výročí rubriky na týden vrátila do deníku The Sun jako dívka ze strany tři. Několikrát se také objevila v Playboyi a dalších známých magazínech. Natočila také několik filmů a seriálů.

Už od devadesátých let se spekulovalo o její orientaci, coming out Samantha učinila v roce 2003, kdy zároveň přiznala vztah se svou tehdejší manažerkou Myrou Stratton. Trval až do její smrti v roce 2015. Loni se Fox zasnoubila s norskou manažerkou Lindou Olsen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám