Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato mladá žena, s největší pravděpodobností ruské národnosti, nejspíš vůbec netušila, že její svatební fotografii uvidí milióny lidí po celém světě a ještě o ní budou psát média. Za vše přitom může její odvážná volba svatebních šatů. Ty nenechaly nejen jejímu snoubenci, ale rovněž všem okolo, téměř žádný prostor pro představivost. Není divu, že tato netradiční podívaná se stala senzací internetu...

Mladý pár byl zvěčněn krátce poté, co ve svůj svatební den vystoupil z bílé limuzíny. Sličná blondýnka evidentně nerazí heslo, že někdy méně znamená více a rozhodla se zaměřit veškerou pozornost na své bujné poprsí.

Její sněhobílé šaty se podobně jako řada jiných skládaly z široké tylové sukně a korzetu, jenže ten nevěstu stahoval pouze v oblasti pasu. Na prsou pak měla už jen strategicky umístěné malé půlkruhy, které z jejích předností zakrývaly jen to nejpodstatnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám