Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulých ročnících byla úroveň oblečení hvězd na nominačním večeru Českého lva dost nevalná. Jelikož nikdo úplně nedodržoval pevně stanovený dress code, tak se na jednom místě setkávala "velká večerní" s osobitým stylingem nezávislých intelektuálů. Ve výsledku se nesl večer v duchu rčení „Každý pes, jiná ves“. Byla to obrovská škoda, protože galavečer tak ztrácel pel hvězdnosti, který k filmovým cenám bez diskuze patří.

Přestože se i letos očekávalo, že v prostorách kina Lucerna se budou pohybovat zástupy módních halucinací, nebylo tomu tak. Po zkušenostech z minula přítomní prominenti ve většině případů zvolili odpovídající ležérní styling a nikdo svým zjevem příliš nešokoval.

Jana Plodková vsadila na italský módní dům Prada a díky šatům z nadcházející kolekce jaro/léto 2012 a výrazným brýlím z optiky svého přítele Filipa Žilky působila jako dáma s vlastním módním názorem. Iva Pazderková outfitem z showroomu H&M zase dokázala, že se hravě obejde i bez nákladných rób módních návrhářů. Stejně tak Aňa Geislerová se protentokrát neoblékla v Pařížské ulici, ale provětrala vlastní návrhy ze své módní linie pro Pietro Filipi. Svým mladistvým vzhledem všechny velmi mile překvapila Lenka Termerová.

Velkým zklamáním naopak byla Anna Polívková, která sice na jevišti potěšila naše oko skvostnou róbou z pozoruhodného materiálu, ale na večírek se převlékla do neslušivého civilu. Tereze Voříškové kolegyně záviděly její úžasný fráček s šosy a zvýrazněnými rameny. Nominační večer rozhodně nechtěla podcenit režisérka Ivanna Benešová, která si nechala rudé šaty s flitry přivézt až z Dubaje.

Už teď jsme zvědaví, v jakých modelech budou naše hvězdy perlit během finálového večera, který se uskuteční 3. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám