Hlavní obsah
Článek

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (48) se loni s rodinkou přestěhovala na španělský ostrov Tenerife, kde si nemůže vynachválit tamější život. Kdyby to bylo jen na ní, trávila by celé dny jen v plavkách.

Někdejší hvězda erotického pořadu Peříčko už na prosluněný ostrov pozvala své rodiče a samozřejmě i své sestry, kterými se nyní pochlubila. „Sestry Belohorky, jsme tři, vypadáme podobně, ale povahou jsme každá jiná. Vždy jsme byly nejlepší kamarádky, které drží při sobě a podporují jedna druhou, miluji vás, baby moje, a děkuji za tak krásné společné chvíle,“ rozněžnila se Zuza, jež s manželem Vlastou rozjíždí na Tenerife byznys s realitami.

Svůj vysněný dům už na ostrově našli. „Náš dům stojí na konci ulice, kde stojí nejdražší domy na ostrově. Ten náš nestál třicet milionů jako ten sousedů. Nestál ani tři. Stál půlku, ale jsme z toho nadšení,“ řekla Super.cz Belohorcová, která je na španělském ostrově šťastná jako blecha. V minulosti s manželem několik let žili v Miami, pár měsíců strávili také ve španělské Marbelle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám