Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se na obrazovkách v roce 1997 objevila telenovela Esmeralda, způsobila poprask. Mimořádně populární příběh o slepé dívce, která se zamiluje a přes mnohé překážky a příkoří nakonec najde své štěstí, připoutával k obrazovkám miliony diváků po celém světě. Fenoménem se stala i v Česku.

Ústřední dvojici ztvárnili Leticia Calderón, která hrála Esmeraldu, a Fernando Colunga, jenž se představil a proslavil v roli Josého Armanda. Armandovu snoubenku Gracielu ztvárnila herečka a někdejší modelka Nora Salinas, která je v Mexiku dodnes velmi populární.

Po Esmeraldě si zahrála v rovněž úspěšné Rosalindě, na kontě má celkem na tři desítky seriálů. Před herectvím se věnovala modelingu, v roce 1993 se umístila na druhém místě v národní soutěži krásy Miss Mexico.

Soukromí si herečka, kterou byste dnes kvůli blond vlasům nejspíš na první pohled nepoznali, chrání, podle dostupných informací je potřetí vdaná za zpěváka a herce Agustína Aranu. Ze dvou předchozích manželství má syna a dceru.

Reklama

Další články

Načítám