Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že zpěvačce Lizzo (35) odvaha nechybí, je celkem známá věc. Umírněné modely, které by zakrývaly plné křivky, v jejím šatníku nejspíš nenajdete. Fanouškům se nyní předvedla v dalším ultra odvážném outfitu, který odhaloval úplně celý zadek.

Lizzo se na Instagramu podělila o video, kterým promuje nový singl, jenž vychází 14. dubna. V klipu vystoupí z auta ve sportovní podprsence a vykrojených legínách a při nástupu do letadla se sledujícím naskytne pohled na model zezadu.

Kousek pochází z dílny zpěvaččiny vlastní módní značky Yitty a nejspíš nebude pro každého. Fanoušci obdivují zpěvačku za její sebevědomí a vesměs jí fandí.

Ať už vynese například úplně průsvitný model bez spodního prádla nebo natřásá své obnažené kypré tvary na sociálních sítích, její vystupování si našlo své příznivce.

Lizzo se pochopitelně potýká i s hatery, ale na ty z vysoka kašle a drží si svou image, která jí ostatně vynesla velkou popularitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám