Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fantazii se meze nekladou, a v módě to platí dvojnásob. A na modelu herečky Emmy Corrin (26) z předávání Cen Laurence Oliviera, jež se v Londýně každoročně udělují divadelním hercům, se kreativci opravdu vyřádili.

Model značky Loewe by sám o sobě tolik pozornosti nevzbudil, Emma ho nicméně dozdobila podprsenkou v podobě napůl vyfouknutých balónků.

Balónkový potisk ostatně zdobil i model jako takový a obdobně jako podprsenka byly navržené i boty. Outfit měl na svědomí stylista Harry Lambert, který se na Instagramu podělil o snímky Corrin s popiskem „Tenhle je pro gaye!“.

Model rozhodně vzbudil pozornost, ovšem fanoušci měli spíš smíšené reakce. „Miluji tě, Emmo, ale tvůj stylista by měl dostat padáka,“ nechala se slyšet jedna z fanynek na Twitteru. „Rozhodně je to zajímavý kousek,“ hodnotil další. „Emmy modely jsou buď absolutně top, nebo totální hrůza,“ konstatoval jiný.

Představitelka princezny Diany ze seriálu Koruna byla nominovaná v kategorii nejlepší herečka za hru Anna X. Nominaci však neproměnila.

Corrin se už dříve označovala jako queer - tedy neheterosexuální jedinec s fluidní sexuální orientací. Od loňského roku navíc vystupuje jako nebinární.

Co říkáte na balónkový model Emmy Corrin?
Líbí se mi, je zajímavý.
2,9 %
Tohle se jí nepovedlo.
97,1 %
Celkem hlasovalo 10488 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám