Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že na Českém plese potkáme královnu krásy Miss Top Ukrajina, jsme opravdu nečekali. Stejně jako řada jejích dalších spoluobčanů blond kráska Antonina Polovenko opustila rodnou zemi ze strachu z války.

"V mojí rodné Oděse, která je na jihu země, je relativní klid. Ale stejně tam zněly výbuchy desetkrát i dvacetkrát denně, zbraně jsou všude kolem. Je to hrůza, mám strach o svoji rodinu a přátele," svěřila Antonina, která čeká, až za ní přijede její maminka.

V Česku se plánovala zdržet jen krátce. "Zítra odlétám, ale ráda bych přijela, už s maminkou, na velikonoční prázdniny," upřesnila modelka, která je vděčná, že bude moct v Evropě také pracovat. "Je tady velká podpora, za kterou jsem Evropě vděčná. Od minulého týdne mám vyřízené všechny papíry a komunikuji s modelingovými agenturami," řekla Super.cz blondýnka, která by ráda zakotvila ve španělské Barceloně.

Reklama

Další články

Načítám