Hlavní obsah
Článek

Rovnou z módního mola na Fashion Weeku přišla v modelu Michaela Kováčika na Český ples modelka Aneta Vignerová (36). Šaty s výstřihem až do pasu si při každém pohybu žily svým životem, takže její ňadra mohl zahlédnout snad každý. I vy je uvidíte téměř celá v našem videu.

"Já jsem velmi odvážná díky Michalovi a doufám, že to bude mít úspěch," věřila Aneta, kterou doprovodil partner, scenárista Petr Kolečko (40), který se svým typickým humorem tvrdil, že se na společný tanec těší už od léta.

Snažili jsme se probrat to, že šaty vynesla dvakrát za sebou v jeden den, což je rozhodně plusový bod v rámci udržitelnosti, kdy se stalo trendem modely při společenských příležitostech opakovat, jako to udělala například Jitka Čvančarová (46) se svojí karlovarskou modrou róbou.

Ale v rozhovoru to sklouzlo spíš na udržení ňader v dekoltu. "Já sázím na to, že vystupuje Helenka Vondráčková a náš tanec bude Dlouhá noc. Takové to skákání. Všechno to bude skákat. A myslím, že to bude ideální track na tu dnešní legraci," dodal Petr Kolečko.

Reklama

Další články

Načítám