Hlavní obsah
Článek

Patří mezi nejúspěšnější modelky současnosti. Anna Steininger (22) boduje zejména v Itálii, v posledních třech sezónách například nechyběla na žádné show módního domu Armani. Vůbec poprvé šla přehlídku v rámci Merecedes-Benz Prague Fashion Weeku.

V sobotu zahajovala show Michaela Kováčika, který si krásku osobně vybral. „Moc jsem si přehlídku užila. Bylo mi ctí, že jsem mohla přehlídku zahajovat,“ řekla nám Anna.

Rodačka z Krnova už čtyři roky působí v italském Milánu. „Poprvé jsem tam byla ve svých osmnácti. Snažím se tam jezdit často, mám to tam moc ráda. Loni jsem tam strávila pět měsíců,“ říká Steininger.

Modelka se objevila na obálkách českých mutací Elle, Vogue a patří mezi oblíbenkyně návrhářské legendy Giorgia Armaniho, který si ji stále dokola vybírá.

„Pan Armani je vždy na všech castinzích. Nehovoří anglicky, takže jsme si osobně nepovídali. Vždy se snaží být přítomný na všech důležitých zkouškách šatů, vlasů, líčení,“ rozpovídala se Anna o žijící legendě italské módy a dále na Armaniho adresu dodala: „Je to moc milý pán a já ho obdivuji, že v tak vysokém věku dokáže všechno zvládat.“

Na poslední přehlídce prý dostaly všechny modelky po show kabelku Armani. Za tu první si Anna kabelku zmíněné značky koupila sama. „Za první výplatu od pana Armaniho jsem si koupila kabelku, abych měla památku, že jsem pro něj pracovala,“ dodala Steininger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám