Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nosatá servírka ze sitcomu Comeback se raduje. I když je Simona Babčáková momentálně na mateřské dovolené, tak si přišla pro nominaci za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Rodina je základ státu. Ten už dostal dvě ceny od kritiků a sama herečka za něj už také Cenu české kritiky má. Nyní má nakročeno k prestižnímu Českému lvu.

"Samozřejmě, že mám radost a přeju si, abych tu cenu opravdu dostala," svěřila Super.cz. Film točila, když byla těhotná, po porodu dcery Josefíny se do práce moc nehrne. Jak tedy vypadá mateřská dovolená u herečky? "Nezkouším nová představení, ale tak šestkrát do měsíce hraju v divadle, kde jsem se vrátila do her, v nichž jsem působila," vysvětlila Babčáková.

Divadlo také bylo motivací, proč rychle shodila těhotenská kila. "Potřebovala jsem se vejít do kostýmů. Takže jsem přestala jíst pečivo a nějak to šlo dolů. Teď už si ale třeba knedlíky k obědu dám," smála se.

Po sitcomu Comeback, díky němuž se dostala do širokého diváckého povědomí, se jí stýská. I když se stále objevuje na obrazovce, poslední díly byly natočeny před dvěma lety. "Kdyby se začalo znovu natáčet se stejným týmem, ráda bych si tam zase zahrála," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám