Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek všechny jeho fanoušky a známé zasáhla smutná zpráva. Komik Josef Alois Náhlovský (†72) je už nerozesměje. Zemřel ve čtvrtek po krátké těžké nemoci, kdy se po operaci už neprobudil z umělého spánku.

Z parte, které Náhlovského blízcí zveřejnili, vyplývá, že poslední rozloučení proběhnou hned dvě. První v pražském krematoriu ve Strašnicích ve velké obřadní síni ve čtvrtek 14. dubna v 10 hodin. A protože Náhlovského srdečním místem byly také lázně Luhačovice, lidé se s ním mohou rozloučit i tam. A to v kostele Svaté Ludmily po mši svaté v úterý 19. dubna v 18.15.

"Byli jsme nejlepší kamarádi, říkal o mně, že jsme jako bratr a sestra. Chtěl, abych se postarala i o poslední rozloučení a všechno k tomu," řekla Super.cz ředitelka nadace Korunka, s níž komik také působil, Veronika Záhorská. Ta se s hercem přátelila 22 let.

Příchozím poslal Josef Alois Náhlovský ještě posmrtný vzkaz. "Celý život jsem rozdával smích, tak se smějte dál," zazněla jeho slova ve smutečním oznámení.

Reklama

Další články

Načítám