Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) se zasnoubili. Zprávy o zásnubách přišly 18 let po jejich první neúspěšné žádosti o ruku. Zpěvačka a herečka potvrdila radostnou událost pro časopis People a na své sociální síti pak pro fanoušky sdílela video.

Začátkem tohoto týdne byla Jennifer vyfotografována na nákupech se svou čtrnáctiletou dcerou Emme v Los Angeles. Na její levé ruce se pyšnil zelený diamantový prsten a ihned se začaly šířit spekulace, že ji Ben Affleck požádal o ruku.

Zpěvačka nyní žádost o ruku potvrdila. „Takže se chci podělit o opravdu vzrušující a zvláštní příběh,“ svěřila se Lopez na začátku svého videa s názvem Důležité oznámení, ke kterému přidala i obrázek prstenu.

Jennnifer Lopez a Ben Affleck spolu poprvé chodili v letech 2002-2004, společnou cestu k oltáři však nepodnikli. Ben se oženil s herečkou Jennifer Garner, se kterou má tři děti, a Jennifer se provdala za Marca Anthonyho a přivedla na svět dvojčata.

Pár znovu zažehnul svou lásku v květnu loňského roku, měsíc poté, co zpěvačka zrušila zasnoubení s Alexem Rodriguazem. Ben a Jennifer oznámili oficiální návrat k sobě na společné dovolené v roce 2021, nyní zpěvačka potvrdila zásnuby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám