Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi davem, který okupoval vegetariánský raut na nominačním večeru cen Český lev, vyčnívala krásná herečka Hana Vagnerová (41). Vypadá to, že opravdu překonala anorexii, kterou trpěla během dospívání, protože jsme napočítali hned několik talířků, které si zvládla naložit a vyluxovat.

"Už o sobě ani nepřemýšlím jako o bývalé anorektičce. Je to pryč, snažím se jíst zdravě a sportovat," řekla Super.cz Hanka, které jako jedné z mála návštěvníků naprosto vyhovuje, že Petr Vachler, prezident České filmové a televizní akademie, která slavnostní filmařské večery pořádá, na večírcích striktně zakázal maso.

"Sice maso jím, ale jen občas. Ryby nebo kuřecí. Vepřová kýta mi tady opravdu nechybí," uvedla hvězda seriálů Vyprávěj nebo Expozitura. Když už se ocitla na filmařském večírku, nasnadě byl dotaz, jestli si i ona konečně zahraje v celovečerním filmu. "Vypadá to, že ano. Jde o nízkorozpočtový snímek, sociální drama. Točit by se mělo začít v březnu," vysvětlila Hana.

Hanka má za sebou i natáčení pár videoklipů. Jeden z nich, Temelín, nedávno Super.cz uveřejnil s velkým ohlasem. "Už jsem na něj skoro zapomněla. Pak jsem točila ještě pro jednu kapelu a vlastně jsem se mihla i ve videoklipu Chinaski," zavzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám