Hlavní obsah
Článek

Uplynulo několik let a z miloučké holčičky s copánky vyrostla krásná žena, která se věnuje herectví, zpěvu a také moderování. Proslavila se jednou z hlavních rolí v seriálu Ošklivka Katka, vídat ji můžeme také v seriálu Vyprávěj. Poznávacím znakem této brunety je to, že při pěveckých vystoupeních ráda ukazuje své dlouhé nohy v odvážných oblečcích.

Řeč je samozřejmě o Olze Lounové (43), pravým jménem Olze Pytlounové, bývalé přítelkyni zpěváka Xindla X, která coby Marylin Monroe zazpívala Václavu Klausovi a větrák jí stejně jako filmové ikoně zvednul bílé šatičky tak, že všichni kolem měli luxusní výhled na Olžiny kalhotky.

Olga vystudovala Gymnázium F. X. Šaldy a následně Pedagogickou fakultu Technické univerzity v Liberci a konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze, kde absolvovala obory muzikálový zpěv, herectví a tanec. Vystupovat začala v libereckém divadle F. X. Šaldy, ale naplno se její kariéra rozjela až v Praze, kde účinkovala například v muzikálech Golem, Dracula nebo Kat Mydlář.

V současné době se soustředí především na zpěv, v loňském roce například vydala první studiovou desku s názvem Rotující nebe, ale nezapomíná ani na kariéru moderátorky. Teď to například zkouší na konkurzu na novou tvář sportovní relace České televize Branky body vteřiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám