Hlavní obsah
Článek

V Los Angeles proběhlo slavnostní uvedení nové reality show Kardashianovi a kdo jiný mohl být středem pozornosti než Kim (43). Nejslavnější z klanu navlékla pověstné křivky do stříbrného modelu od Thierryho Muglera a byla velmi sexy.

Navíc ji doprovodil partner Pete Davidson (30) a spouště fotoaparátů nepřestaly cvakat. I když fotografům pár nezapózoval, zachytili je společně při příjezdu.

Kim nevyloučila, že by se Pete mohl v budoucnu objevit v rodinné reality show. „Netočila jsem s ním, ale nejsem ani proti. Jen takové věci nedělá,“ uvedla pro Variety s tím, že prozradí všechny detaily ohledně vztahu.

Po rozchodu s Kanyem Westem je prý Kim konečně zase šťastná a zamilovaná. Vztah si s Davidsonem užívají naplno, a to i navzdory útrapám, které Kim musí snášet od svého skoro exmanžela.

Ten mimo jiné slovně napadal jak ji, tak Peta. A to i ve svých písních z nového alba Donda 2. Rozvod s Westem bude dalším z témat probíraných v reality show.

Westovy útoky na sociálních sítích negativně ovlivnily také jeho kariéru. Zrušili mu už vystoupení na několika akcích. Možná i proto se rapper v posledních dnech odmlčel.

Reality show Kardashianovi mohou diváci sledovat od 14. dubna na Hulu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám