Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože se prestižní mezinárodní škola International School of Prague, kterou syn Lucie Bílé (58) Filip Kratochvíl (16) navštěvuje, a za níž zpěvačka ročně zaplatí víc než půl milionu korun, řídí britským studijním systémem, čekají Filipa v brzké době velmi důležité zkoušky. Ty rozhodnou, jaký typ maturity bude skládat.

„Máme maturitu rozdělenou na dvakrát dva roky. Jsem na konci druháku a teď máme hodně důležité testy. Tahle zkouška nám určí, jaký typ maturity za dva roky budeme dělat. Jestli tu těžší, nebo tu lehčí. Je to komplikovaný, chci projít,“ vysvětlil Filip deníku Aha! a narážel na to, že pro něj jakožto pro dyslektika a dysnumerika není studium úplně lehké. Hlavně matematika mu prý dělá potíže.

Proto chodí třikrát týdně na doučování. „Mám doučování, protože to sám nedokážu. Ačkoliv je matika plná logiky, tak já v tom žádnou logiku nevidím,“ zoufá si a doufá, že ve zkouškách dospělosti přesto obstojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám