Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stačilo pár let a z této nevýrazné holčičky s culíky vyrostla jedna z nejkrásnějších hereček Hollywoodu. Nejvíce se proslavila rolí Joye Potter v seriálu Dawsonův svět a později už spíš než hereckými rolemi jako manželka jednoho z nejžádanějších amerických herců. S tím má také pětiletou dceru. Ta je považována za nejstylovější, ale poněkud rozmazlené dítě slavných rodičů. Vyžívá se v botičkách na podpatku a velmi ráda se šklebí na novináře. Řeč je samozřejmě o Katie Holmes (45), jejím muži Tomu Cruiseovi (61) a malé Suri.

Sympatická Katie se narodila v Toledu ve státě Ohio, kde i vyrůstala jako nejmladší z pěti sourozenců v rodině. Vystudovala dívčí školu Notre Dame Academy a hrála ve školních muzikálech. K herectví tíhla od malička, ale její otec z ní chtěl mít lékařku. To se však nepovedlo a Katie si prosadilo svou.

Holmes však začínala ve 14 letech nejdřív jako modelka. V roce 1997 si zahrála ve svém prvním filmu Ledová bouře a o rok později se již představila v Dawsonově světě. Následovaly filmy jako Pomsta, Go, Téměř dokonalý zločin, Telefonní budka, Batman začíná, Nebojte se tmy a další. Od loňského roku působí v seriálu The Kennedys v hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám