Hlavní obsah
Článek

Gemma Collins (43) se řadí mezi nejvýraznější účastnice britské reality show The Only Way Is Essex (TOWIE). Účastnila se ale také Big Brothera a dalších pořadů a aktuálně vystupuje se svou one woman show Big Night Out.

Ačkoliv je sama celebritou, ne všude ji znají. Deníku The Sun nyní svěřila, že když v jednom z losangeleských klubů potkala Leonarda DiCapria (49) a oslovila ho, údajně ji vyhodili.

„Podíval se na mě, já na něj, pozdravila jsem a najednou mě vyváděli. Říkala jsem si 'Tak to moc díky, já jsem taky slavná, kdyby tě to zajímalo'.“

Dodala, že to pro ni byla velmi nepříjemná zkušenost a že by podnik už nikdy nenavštívila.

Gemma se aktuálně soustředí na turné se svou show, kromě toho také dostala roli v muzikálu Chicago. V některých představeních v Anglii a Irsku si zahraje postavu Mama Morton a už se na to moc těší.

„Nedali mi tu roli jenom proto, že jsem Gemma Collins. Byla jsem na konkurzu. Tvrdě jsem na to dřela a dala to na druhý pokus. Bude mi ctí, když se na mě přijdete podívat,“ vyzvala diváky v jednom ze svých výstupů. Něco nám ale říká, že pro DiCapria nejspíš pozvánka neplatila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám