Hlavní obsah
Článek

Nikdy se nebála odvážných outfitů, ale od té doby, co je Rihanna (36) těhotná, vyhledává je mnohem více. „V tuhle chvíli mě baví prosazovat to, co je sexy. Když ženy otěhotní, má společnost tendence vyvolávat v nich pocit, že se mají schovávat a skrývat svou sexy stránku. Říkají, že teď sexy nejste, ale že zase budete, ale na tyhle kecy já jim se*u,“ uvedla před časem pro Refinery29.

„Zkouším teď nosit i věci, na které jsem skoro neměla sebedůvěru ani před těhotenstvím. Čím tenčí, menší a víc prostříhané, tím lépe pro mě,“ nechala se také slyšet a dle posledních fotek paparazzi, kteří ji často zachytí cestou na večeři, ani ve finální fázi těhotenství názor nemění.

Zpěvačka by údajně chtěla mít tři děti. Jak byl její otec Ronald Fenty ze zprávy o jejím těhotenství nadšený, prozradil Page Six: „Rihanna vždy říkala, že chce děti, miluje děti. Vždycky se starala o děti své sestřenice, bude z ní skvělá máma.“

Rihanna čeká své první dítě s rapperem ASAPem Rockym a podle jejího otce rozhodně touží i po svatbě, aby bylo vše oficiální. „Líbí se mi,“ uvedl o něm Ronald, který jej poznal v roce 2020, kdy jej zpěvačka přivezla na rodný Barbados.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám