Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardářka Kylie Jenner (26) vehementně promuje novou řadu své dekorativní kosmetiky, na které spolupracovala se sestrou Kendall. S fanoušky se podělila o společné zrcadlové selfie ve fialkovém modelu, jenž zdůrazňoval její přednosti. A fanoušci neponechali její bujný dekolt bez komentáře.

„Takhle vypadá tělo po dvou dětech? To je šílené!“ nechala se slyšet jedna z fanynek. Není však jasné, kdy Kylie selfie pořídila. Promo snímky mohly se sestrou nafotit klidně hodně dopředu.

Čerstvé dvojnásobné mamince sice sledující chválili figuru, ale také oživili spekulace o silikonech. O tom, že má Kylie umělá prsa, a nejen ta, se spekulovalo hojně už v minulosti. Jenner tvrzení ale vehementně popírala.

Za plný dekolt prý vděčí hlavně podprsence Victoria's Secret. „Je to jeden z mých tajných triků. V poslední době se hodně mluví o tom, že jsem byla na zvětšení, ale nebyla. Jenom nosím Bombshell od Victoria's Secret,“ podělila se v roce 2015.

O rok později se zase nechala slyšet, že má plnější křivky, protože přibrala. „Měla jsem 54 kilo a teď mám 61, ale je to v pohodě. Líbí se mi, že jsem mohutnější,“ uvedla tehdy.

Kylie je také dvojnásobnou maminkou. Ke čtyřleté Stormi přibyl letos chlapec. Dávalo by tedy smysl, že se její tělo po dvou těhotenstvích změnilo.

O křivkách, ale i obličeji nejmladší z klanu slavných sester se spekuluje dlouhodobě. Kromě výplní rtů však Kylie žádné zákroky nikdy nepřiznala. Myslíte, že si k bujnému dekoltu dopomohla plastikou? Hlasujte v anketě níže.

Myslíte, že má Kylie umělá prsa?
Ano, zjevně má silikony.
85 %
Ne, jde o poporodní křivky.
15 %
Celkem hlasovalo 5833 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám