Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mickey Rourke (69) se na sociální síti podělil o děsivý snímek svého čela. Zdobí jej obří strup, který si přivodil podle komentáře na skejtu. Zda si slavný herec dělal slovy: „Vypadá to, že mé dny na skejtu jsou u konce,“ srandu, nebo se opravdu vysekal na dřevěném prkně, už blíže nekomentoval.

Fanoušci mu v komentářích přáli brzké uzdravení, ale někteří nevěří, že by to bylo zranění z jízdy na skejtu. „Měli byste vidět toho druhého chlapa,“ vtipkoval jeden z komentujících. Jiní ovšem radili Rourkemu, aby to nevzdával tak rychle, a že bez pádů se člověk nic neaučí.

Začátkem března herec a bývalý boxer fanouškům na Instagramu sdělil, že prochází sérií vyšetření hlavy včetně magnetické rezonance. „Musím se přeci ujistit, jestli tam nejsou už jen míchaná vajíčka,“ komentoval snímek Mickey. Vzhledem k tomu, že měl za svůj život několikrát otřes mozku, je to namístě.

Krvavé zranění snad nenaruší natáčení nového filmu Murder At Hollow Creek, kde dostal herec roli srbského mafiána Ruslana Petroviče.

Herec nedávno promluvil pro Fox News o tom, že díky mladším režisérům se mohl vrátit k hraní. „Tihle mladí kluci jsou cool. Neřeší to, co kdo říká. Dělají si názor podle mých hereckých schopností, a ne podle mé staré reputace,“ řekl herec, který si v Hollywoodu 15 let ani neškrtl.

„S herectvím mám střídavě milující a nenávistný vztah. Baví mě to, co momentálně dělám, protože do toho můžu dát všechno, co jsem se naučil. Mám sebedůvěru. Prošel jsem si strašnými s*ačkami, které jsem schopen použít ve svých vystoupeních. Můžu stát tváří v tvář jakémukoliv herci a vím, že ten s*áč neprošel tím, čím jsem si prošel já,“ uvedl pěkně drsně v rozhovoru Rourke.

Reklama

Další články

Načítám