Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chalise Smith (50) z Utahu si zanedlouho porodí vnouče. Rozhodla se odnosit a porodit dítě dceři Kaitlyn Munoz (24), která je v důsledku Sjögrenova syndromu a endometriózy bohužel neplodná.

Kaitlyn se podařilo za pomoci umělého oplodnění počít dnes již dvouletého syna Callahana, syndrom jí diagnostikovali koncem těhotenství. Další děti už tak mít nemohla, přestože jí z umělého oplodnění zbývala ještě dvě embrya. Pomoc jí proto nabídla její matka Chalise, která má sama osm potomků.

Holčička, kterou své dceři nosí pod srdcem, by měla přijít na svět v květnu. „Kaitlyn měla štěstí, že Callahana odnosila. Hodně jsem myslela na to, že nemůže mít další děti a jak moc si vždycky přála velkou rodinu,“ nechala se slyšet Chalise.

Tu hned napadlo, že by dceři mohla posloužit jako náhradní matka, nechtěla ale rozhodnutí uspěchat a nechala si ho řádně projít hlavou. Hned, jak se ujistila, že je vhodnou adeptkou na roli náhradní matky, dceři se nabídla.

Chalise odnosila a porodila osm vlastních zdravých dětí, Colbyho (27), Chloe (16), Cambrie (11), Janessu (13), Jessicu (28), Kaylee (19), Jaxona (21) a Kaitlyn (24), a tak nebylo vhodnější kandidátky.

„S ohledem na svůj věk jsem musela podstoupit řadu vyšetření. Ale hned, jak nám to posvětili, vpravili do mě dvě embrya a teď čekám svou vnučku,“ dodala nadšeně Smith.

Na holčičku se celá rodina nesmírně těší. Pro Chalise je nejdůležitější, že pomůže své dceři ke splnění jejího snu.

„Tolik si to přáli, vidět jejich šťastné tváře naplní mé srdce štěstím,“ dodala na závěr natěšená Chalise.

Reklama

Další články

Načítám