Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Shaun Weiss (42) si po 14 letech opět stoupne před kameru. Někdejší dětská hvězda, která proslula díky komedii Šampióni z 90. let, by se měla objevit v připravovaném snímku Jesus Revolution. Sám Weiss to uvedl pro TMZ.

Role přišla pár týdnů poté, co se herec pochlubil spravenými zuby. Mnoho let bojoval se závislostí na pervitinu a byl několikrát zatčen. Po posledním zatčení v lednu 2020 šokoval svět svým vzhledem.

Na policejním snímku působil Shaun velmi zuboženě, v důsledku závislosti navíc přišel o téměř všechny zuby. Z vazby šel rovnou do léčebny a už přes dva roky úspěšně odvyká.

S novým chrupem mu pomohl proslulý zubař Dr. Rosenthal, který na jeho zubech pracoval dva roky bez nároku na honorář. Shaun má díky němu nyní úsměv jako z reklamy na zubní pastu.

V připravovaném filmu má ztvárnit válečného veterána z Vietnamu, který bojuje se závislostí na drogách. Role je mu tedy dost blízká a dočasně si kvůli ní nechal odstranit zubní implantáty, aby byla jeho postava autentická.

Shaunův přítel, herec Drew Gallagher letos sdělil magazínu People, že si herec vede dobře. Žije v tzv. „střízlivém domě“, což je ubytovací zařízení poskytující bezpečné bydlení a dobré životní podmínky pro lidi opouštějící drogové rehabilitační programy. Až se zlepší jeho finanční situace, rád by si pořídil vlastní byt.

Už dokonce dělá komediální stand-upy. „Soustředíme se na jeho návrat k herectví. Je pořád hodně vtipný. Dělal to od dětství, takže dokáže bez problémů naskočit zpátky před kameru,“ uvedl Gallagher.

Kromě herecké kariéry se Weiss zaměřuje také na pomoc závislým. Připravuje knihu zachycující jeho zkušenosti a zážitky z posledních šesti let.

Reklama

Další články

Načítám