Hlavní obsah
Článek

Pippa Middleton (40) se vrací na scénu, a to ve velkém stylu. Má totiž „vážný milostný vztah“ s Georgem Percym (27), dědicem vévody z Northumberlandu, napsal deník The Sun.

Není to nikdo jiný, než onen George Percy, s nímž byla Pippa vídána už v době, kdy ještě chodila s Alexem Loudonem, a s nímž už se od školních let přátelí.

Pokud vztah mladší sestry vévodkyně Kate (42) vydrží, stane se i druhá dcera Middletonových členkou jednoho z nejvýznamnějších anglických šlechtických rodů.

George se ale nepyšní jen urozeným původem, díky dědictví odhadovanému na 315 miliónů liber (9,5 miliardy korun) se jednou zařadí mezi nejbohatší britské muže. S Pippou se znají už od studií na univerzitě v Edinburghu.

„George je do ní naprosto zblázněný a velmi ji miluje,“ prozradil zdroj, který má k páru blízko. Jejich přátelství prý přerostlo v lásku na novoročním večírku, který pořádala rodina Middletonových.

„Byla jako žralok, který krouží kolem své kořisti. Někteří lidé si myslí, že toto bylo vždycky jejím cílem,“ popsal zdroj. „Pippa k němu měla vždy blízko. Není pochyb, že to byl pro jejího bývalého Alexe velký problém,“ dodal.

„Pokud si Pippa nakonec hraběte Percyho vezme, nebude to špatný návrat investic Carole Middletonové, která obě dcery poslala na nóbl veřejné školy,“ uzavírá zdroj.

Historie rodu Percy sahá do minulosti. Už ve středověku byl nejmocnějším na severu Anglie. William z Percy byl například blízkým druhem Viléma Dobyvatele (1028-1087). Rodina dodnes vlastní obrovské pozemky a udržuje si vliv v monarchii. George byl jako chlapec královniným pážetem.

Reklama

Další články

Načítám