Hlavní obsah
Článek

Hokejové Kladno čeká náročná baráž o extraligu, a tak jim jejich šéf Jaromír Jágr (52) naordinoval menší soustředění na Slovensku. Rytíři si zahráli přípravný zápas s Liptovským Mikulášem, kde na ledě nechyběla ani samotná hokejová legenda.

Jágr na Slovensko odcestoval v autě společně se svou přítelkyní Dominikou Branišovou (29). S ní randí už skoro dva roky a pořád jim to klape. Jak je vidět, věkový rozdíl vůbec neřeší. Fotografové je zastihli u vášnivého polibku na parkovišti. Jágr spěchal na led, kde mu jeho láska později fandila v hledišti.

Hokejista má ve své partnerce velkou oporu. A to nejen co se týče zázemí doma. „Vozím ho na zápasy a zpátky, aby se mohl soustředit. Je lepší, když se může před zápasem soustředit nebo usnout,“ řekla Super.cz nedávno Branišová, jež takto řídila i cestou na Slovensko.

Jaromírovi to nedělá problém. Když jedeme jinam než zrovna na hokej, tak řídí on,“ dodala sympatická brunetka, jež má sice řidičák už od osmnácti, ale za volant znovu sedla až díky vztahu s Jágrem.

Reklama

Další články

Načítám