Hlavní obsah
Článek

Prožívá opravdu nepříjemné období. Bývalý politik, herec Vítězslav Jandák, pátrá po svém pejskovi. Koncem minulého týdne se mu z chalupy v jižních Čechách ztratil jejich rodinný mazlíček německý ovčák Arny. Rodina, která je z toho velmi smutná, vypsala ihned odměnu nálezci nebo tomu, kdo pomůže k jeho nalezení.

„Arny je dvouletý krásný šlechtěný německý ovčák. Bohužel se nám dostal přes plot, nejspíš za hárajícími fenami. Jsme z toho hodně špatní celá rodina. Je to náš miláček, jsou mu dva roky. Nespíme z toho, obvolali jsme policii, myslivce, rybáře, starosty, autobusáky, nic. Poslední stopa byla v Rapšachu, což je od nás asi deset kilometrů, a od té doby nic,“ řekl Super.cz Vítězslav Jandák.

Jeho syn Jandák mladší vypsal odměnu patnáct tisíc korun. „Kdo ho najde, nebo pomůže k jeho nalezení, dostane od nás peníze, a hlavně mu budeme do smrti neskutečně vděční. Prosíme jen, kdo by měl informace, aby se ozval. Všem, kteří pomáhají k nalezení Arnyho, moc děkujeme,“ dodal televizní producent Vítězslav Jandák mladší.

Arny se zaběhl z okolí Chlumu u Třeboně, kde mají Jandákovi léta druhý domov a tráví zde hodně času. Pes se prokousal plotem a vydal se na cestu. Kam, to bohužel Jandákovi neví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám